Satipatthana retraite van 30 september tot 7 oktober

In het najaar van 2023 biedt Bhikkhu Anālayo in samenwerking met 30now.nl en Āgama Research Group en vrijwilligers voor de eerste keer een Satipatthāna-retraite aan voor Nederlands sprekende beoefenaars. Een unieke kans om je beoefening van sati, ofwel boeddhistische mindfulnessmeditatie, te starten of te verdiepen.


De retraite, die ontworpen is door Bhikku Anālayo wordt medegefaciliteerd door Helena Pauptit en Bhikkhunī Dhammadinnā. De begeleide meditaties zijn in het Nederlands
en de dagelijkse dhammatalk en Q&A met Bhikkhu Anālayo worden vertaald.


Hoewel de begeleiding van deze retraite online zal plaatsvinden maken wij er op BCH een gezamenlijke en fysieke retraite van. We zullen ons pand aan de Uilebomen de hele week openstellen voor deelnemers aan deze retraite en daar samen mediteren en de dhammatalk en Q&A volgen. Aanwezigheid tijdens de vroege ochtendmeditatie en de avondmeditatie is facultatief (je slaapt gewoon thuis).

Alle praktische informatie over de data, wijze van inschrijven, gebruik van het BCH pand en de bijdrage in de kosten vind je in deze flyer.