Contact

Cursusadres

Uilebomen 55
2511 VP Den Haag

Telefoon: 06-51029965 (ook gelegenheid voicemail in te spreken)

Voor informatie: info@bchaaglanden.nl
Aanmelden cursussen: via de aanmeldpagina
Bestuur: info@bchaaglanden.nl

Triodos Bank NL17 TRIO 0198 5431 15 t.n.v. Boeddhistisch Centrum Haaglanden.

ontvangstruimte uilebomen

Vertrouwenskwesties

De Boeddhistische Unie Nederland (BUN) geeft toegang tot een extern vertrouwenspersoon die geheel onafhankelijk van de unie zal opereren. De vertrouwenspersoon  is aanspreekbaar voor iedereen die in een boeddhistische context te maken krijgt met seksueel misbruik en met zijn of haar probleem niet terecht kan bij de betreffende organisatie. Daarnaast wijst het bestuur van Boeddhistisch Centrum Haaglanden op het bestaan van het Meldpunt Seksueel Misbruik Boeddhistische Gemeenschap, een onafhankelijk meldpunt. Het bestuur werkt samen met de sangha aan een gedragscode gebaseerd op de vijf voorschriften.

Kennismaken?

Wilt u kennismaken met Boeddhistisch Centrum Haaglanden? Dat kan via de cursus Leren Mediteren of op één van de open avonden. Op woensdagochtend tussen 8:30 uur en 9:30 uur kunt u binnenlopen om het centrum te zien of een praatje te maken met één van de bestuursleden. Neem tevoren contact op via info@bchaaglanden.nl.

Locatie

BC Haaglanden is gevestigd op 7 minuten lopen van Centraal Station Den Haag en 10 minuten lopen van Station Hollands Spoor. Per bus bereikbaar met lijn 18, 22 en 24 halte Nieuwe Haven.

routekaart