Stiltewandeling 22 juni 2024

Zaterdag 22 juni van 10.00 tot 12.30 uur kun je in stilte mee wandelen door de prachtige Delftse Hout, richting het Stiltegoed en weer terug. Een route van ongeveer 7 km. We starten met koffie en thee aan de Van Bronckhorststraat 25 in Delft en starten de wandeling om 10.30 uur. Tegen 12.30 zijn we weer terug op het startpunt. Voor wie wil is er dan een afsluiting met soep.

Het is een bijzonder ervaring om met een groep, maar zonder met elkaar te spreken, te wandelen. Hierdoor gaat de aandacht naar andere zaken dan gewoonlijk. Naar het lopen zelf, de handeling van de ene voet voor de andere zetten. Naar de indrukken die via onze zintuigen binnenkomen. En naar gevoelens, wellicht ongemakkelijke of juist aangename.

Ook al spreek je niet met elkaar tijdens het lopen, toch is er iets van samen zijn, een gevoel van gezamenlijkheid en verbondenheid.

Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is, ervaring met meditatie of boeddhisme is niet nodig. De startlocatie is vanuit Den Haag goed bereikbaar met tram 1 (uitstappen Nieuwe Plantage). Bijdrage: op basis van Dana (je bepaalt zelf wat je geeft), richtbedrag 15 euro.

Aanmelden kan via de website, klik hier.