Open avond 20 juni

Op dinsdagavond 20 juni organiseren wij weer een open avond. Op deze avond kun je kennismaken met onze begeleiders, onze activiteiten en natuurlijk het Boeddhisme.

Naast onze uitleg over het Boeddistisch Centrum Haaglanden is er uiteraard veel ruimte voor het stellen van vragen. Ter afsluiting zullen we gezamenlijk een korte meditatie doen. Na deze avond is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze basismodule Leren Mediteren & Kennismaken die in augustus weer start.

Voor de open avond hoef je je niet vooraf op te geven, iedereen is welkom. De deur is open vanaf 19.15 uur en we willen de open avond beginnen om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je dan binnen bent want vanuit onze meditatieruimte hebben we geen zicht op de voordeur. Die doen we daarom voor de zekerheid even op slot.

Ons adres is Uilebomen 55 in Den Haag.

We hopen je te ontmoeten op dinsdagavond 20 juni.