Coronavirus: BCH is open!

Beste vrienden van BCH,

De Coronamaatregelen zijn door het kabinet weer verder versoepeld en daarom zien wij ook weer mogelijkheden om onze activiteiten in ons gebouw aan de Uilebomen te organiseren. Let op, er gelden binnen nog wel maatregelen, deze kun je hier terugvinden.

Naast fysieke bijeenkomsten gaan er ook een aantal online-initiatieven voorlopig nog even door. Hieronder zie je wat er de komende tijd op de agenda staat. Het is best veel, hopelijk heb of maak je tijd om het te lezen en je in te schrijven voor één van de activiteiten. Graag tot ziens!

Omdat onze vaste lasten voor het pand tijdens de lockdown gewoon doorliepen, is een donatie voor BCH zeer welkom. NL17 TRIO 0198 5431 15 tnv Boeddhistisch Centrum Haaglanden. Bij voorbaat dank!

Dan tot slot: zorg goed voor jezelf en voor elkaar. 

Namens het bestuur en de begeleiders,

Anna, Karin en Anja

• Online ochtendmeditatie

Deze gaat online door tot aan de zomervakantie! Iedere ochtend (behalve zaterdag!) heb je de gelegenheid om samen met anderen online via Zoom te mediteren. (ma t/m vr 8.00-8.30 u; zo 10.00-10.30 u) Ook als je nog niet eerder geweest bent, ben je van harte welkom om eens aan te haken. Op even dagen doen we de Metta Bhavana, op oneven dagen het Gewaarzijn van de ademhaling. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Je kunt gewoon vlak van tevoren gebruik maken van de link die je via de informatiemail hebt ontvangen.

Woensdag ochtend meditatie (let op: nieuwe tijdstippen)

Vanaf woensdag 9 juni weer fysiek in ons gebouw aan de Uilebomen: voor de vroege vogels op woensdagochtend van 7.45 -8.30 uur met koffie/thee achteraf. Wil je hier aan meedoen stuur dan een mailtje aan wim@bchaaglanden.nl

Zaterdag ochtend meditatie

Vanaf zaterdag 5 juni zaterdagochtendmeditatie bij BCH van 10.00 tot 11.00 uur met koffie/thee achteraf. Aanmelden bij julian@bchaaglanden.nl. De online zaterdagochtendmeditatie vervalt hiermee.