Update coronavirus 13 januari 2021

Beste vrienden van BCH,

Na het bericht over de verlengde lockdown willen we jullie graag op de hoogte brengen van onze hierop aangepaste activiteiten. 

BCH blijft in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari dicht, we brengen jullie begin februari weer opnieuw op de hoogte.  

De module ‘Leren Mediteren’ die zou beginnen op woensdag 20 januari wordt uitgesteld, er wordt naar een andere datum gezocht. 

Module 3 gaat online verder.

De Woensdag ochtend meditatie voor de vroege vogels van 7.15 -8.00 uur blijft doorgaan. Mensen mediteren tegelijkertijd thuis en ontvangen iedere week een mail van Wim. Wil je hier aan meedoen stuur dan een mailtje aan wim@bchaaglanden.nl

De twee Stadsretraites worden samengevoegd, de deelnemers die zich voor de live stadsretraite hadden opgegeven hebben een bericht gekregen. De stadsretraite zal op de donderdagavonden via zoom voortgang vinden. 

Online ochtendmeditatie: Iedere ochtend heb je de gelegenheid om samen met anderen online via Zoom te mediteren. (ma t/m vr 8.00-8.30 u; za 10.00-11.00 u; zo 10.00-10.30 u) Op even dagen doen we de Metta Bhavana, op oneven dagen het Gewaarzijn van de ademhaling. We gaan hier mee door in ieder geval tot en met dinsdag 9 februari. Deelnemen kan wanneer je module 1 of leren mediteren hebt gevolgd. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Je kunt gewoon vlak van tevoren gebruik maken van deze link:  https://us02web.zoom.us/j/86959175976?pwd=OVJzTWJlSkk2enNMRTB5ZkxLTkN0UT09

De Zaterdag ochtend meditatie onder leiding van Julian valt samen met bovenstaande online ochtendmeditatie. 

Omdat onze vaste lasten voor het pand gewoon doorlopen, is een donatie voor BCH zeer welkom. NL17 TRIO 0198 5431 15 tnv Boeddhistisch Centrum Haaglanden. Bij voorbaat dank!

Dan tot slot zorg goed voor jezelf en voor elkaar. 

Namens het bestuur en de begeleiders,

Anna, Karin en Anja