Nieuw: Zaterdagochtend meditatie

Voor de periode na de herfstvakantie komt er een extra ochtend voor de gezamenlijke meditatie. De eerste meditatie is dan zaterdag 31 oktober en het is vergelijkbaar met de woensdagochtend meditatie. Julian zal de eerste meditatie leiden, maar de bedoeling is dat verschillende mensen uit de Sangha voorzitten.

Praktisch

  • Veiligheid: we volgen binnen BCH de regels van het RIVM inzake COVID-19. Lees onze maatregelen hier.
  • Vereisten: module 1 of Leren Mediteren moet zijn gevolgd om mee te kunnen doen.
  • Datum: elke zaterdag vanaf 31 oktober 2020
  • Tijd: van 10:00 tot 11:00 uur. Je bent welkom vanaf 09:45 uur en er is een uitloop met koffie en thee tot 11:30 uur.
  • Kosten: Minimale bijdrage in de kosten: € 5,- per keer (meer geven mag ook). Je bijdrage kun je overmaken op NL17 TRIO 0198 5431 15, t.n.v. Boeddhistisch Centrum Haaglanden, Den Haag, o.v.v. zaterdag.
  • Locatie: Uilebomen 55, Den Haag
  • Aanmelden: via julian@bchaaglanden.nl.
  • Overige: Er zijn meditatiekussens en bankjes in diverse maten aanwezig; deze hoef je niet zelf mee te nemen. Loszittende kleding en (bij koud weer) warme sokken zijn aan te raden. Op de Uilebomen geldt betaald parkeren. Je kunt bij alle parkeerautomaten betalen met je bankpas, creditcard of mobiele telefoon (details: website Gemeente Den Haag). Fietsen kunnen worden geparkeerd aan de Nieuwe Haven.