Elke woensdagochtend: Samen thuis

Elke woensdagochtend van 7:15 tot 8:00 uur kun je thuis mediteren in de wetenschap dat we samen mediteren. Daar is geen onlinetechniek voor nodig, het gaat om het idee of gevoel van gezamenlijkheid. In de oneven weken doen we het Gewaarzijn van de ademhaling en in de even weken doen we de Metta Bhavana. Als je je aanmeldt via de aanmeldpagina ontvang je elke week een herinneringsmail met suggesties voor de meditatie.

Bijdrage in de kosten

Onze vaste lasten (onder andere de huur van het pand) lopen de komende tijd gewoon door, terwijl we minder activiteiten organiseren. We zouden het heel erg waarderen als je voor de activiteiten waaraan je mee doet een bijdrage zou willen overmaken op Triodos Bank NL17 0198 5431 15 t.n.v. Boeddhistisch Centrum Haaglanden. De gebruikelijke minimale bijdrage in de kosten loopt van 5 euro voor de woensdagochtend tot 10 euro voor een hele avond. Als je in staat bent om meer te betalen dan word je vrijgevigheid zeer op prijs gesteld. Heb je op dit moment – door Corona – zelf geen of weinig inkomsten, dan vragen we je het minimumbedrag te negeren. Je kunt naar draagkracht bijdragen.