Winterretraite 2020 vanaf 17 januari

Van 17 tot en met 19 januari 2020 organiseren we onze jaarlijkse weekendretraite. Voor mensen die de stap naar een weekretraite te groot vinden, om praktische redenen niet aan een weekretraite mee kunnen doen, of pas kort binnen onze sangha actief zijn is dit een uitgelezen kans eens wat intensiever met een groep gelijkgestemden te mediteren. De retraite vindt plaats in het stiltecentrum van de Sint-Willibrordsabdij in Doetinchem.

Met de organisatie van deze weekendretraite bieden we je de mogelijkheid te ervaren wat een retraite is en wat een periode van teruggetrokkenheid, stilte en meditatie voor effect kan hebben op jou en je beoefening.

De retraite is heel geschikt voor mensen die de maandagavondcursus, en/of één of meer modules op dinsdag gevolgd hebben. Zij krijgen voorrang bij de inschrijving. Maar ook meer ervaren mediteerders binnen BCH kunnen meedoen.

Aanmelden: vanaf 6 weken voor aanvang van de retraite via de aanmeldpagina.